Verkiezingen?!

Je leest het goed: De verkiezingen van 2022 komen er aan! Voor veel studenten rinkelt er al een belletje, en doet het terugdenken aan de pre-coronatijden waar we samen een pintje pakten in de verkiezingstent samen met onze medestudent.

Naast het feesten wordt er ook verkozen. De verkiezingen voor de nieuwe praesidia van de verenigingen gaan van start, maar ook de verkiezingen voor de studentenraad. Aangezien verkozen worden voor StuRa jou een directe stem geeft binnen de universiteit, is er een officiele kandidaatstelling met een stemming door de studenten die dan volgt.

Zo zie je maar weer; StuRa is echt voor, maar ook dóór studenten!

Zie jij het zitten om ons team volgend academiejaar te komen vervolledigen? Dan kan je jezelf vanaf 9/03 t.e.m. 28/03 kandidaat stellen via het studentendossier.

Heb je nog vragen over de verkiezingen? Bekijk dan zeker deze pagina waar we verschillende vragen beantwoorden, of contacteer ons via één van jouw favoriete kanalen die je hier terugvindt.

Similar Posts