StuRa Wrapped 2021

Net zoals voorgaande jaren bracht 2021 ook weer verschillende verrassingen met zich mee. Uiteindelijk sluiten we het jaar af met leuke terugblikken op de acties die we in het eerste semester al hebben kunnen realiseren. Denk maar aan onze Warmste Week actie, of de nadruk die we nog eens graag legden op het feit dat de kerstvakantie een belangrijke blokperiode is voor heel wat studenten.

Als er één ding is wat ons echter helemaal samenbracht dit jaar, was dat wel muziek. Een taal die elke student begrijpt!

Daarom hebben we samen met onze StuRa-leden een leuke StuRa Wrapped playlist gemaakt, die onze favoriete liedjes van het jaar 2021 bundelt.

Besluister hem hier:

Toch meer fan van kortere playlist? No problem! We hebben ook een ‘condensed’ versie van onze StuRa Wrapped 2021 die enkel de absolute favorietjes van onze leden bevat. Beluister de ‘condensed’ versie hier:

StuRa wenst jullie alvast een gezond, studentikoos, en gelukkig nieuwjaar!

Similar Posts