Actie VZW Dieren in Nood

Een tijdje geleden, net voor de blok begon en de feestdagen eraan kwamen, hebben we samen met enkele StuRa-leden een actie opgezet om een goed doel in de buurt te steunen. Dit hebben we gedaan in kader van de Warmste Week acties die in de maand december elk jaar massaal gebeuren.

We hebben samen besloten om dit jaar VZW Dieren in Nood te steunen, een klein dierenasiel in Ophoven, waarvan de vrijwilligers hun hart en ziel in hun vereniging steken om allerlei dieren op te vangen, te verzorgen, en ook een plaatsje te geven. Onze studenten op campus Hasselt en Diepenbeek hebben dan ook massaal hun hart voor dieren laten zien!

We hebben samen 446 euro ingezameld met dank aan onze studenten, lectoren, en bezoekers die graag samen met ons VZW Dieren in Nood een hart onder de riem wilden steken.

Natuurlijk konden we het niet laten om ook een keer op bezoek te gaan in Ophoven om onze actie af te ronden en onze donatie te schenken. Na een rondleiding en uitleg over wat VZW Dieren in Nood allemaal doet, werd er enkel maar bevestigd wat we zelf ook dachten: elk beetje helpt! Onze harten smolten voor de dieren die er opvang kregen en met zo veel liefde verzorgd werden door de vrijwilligers.

Nogmaals bedankt aan iedereen die onze actie heeft gesteund en we wensen VZW Dieren in Nood ook het allerbeste toe!

Similar Posts