Een gloednieuwe website!

2021 bleek hét jaar van technologische vooruitgang voor veel bedrijven. Zo ook voor StuRa, want hier zijn we met onze gloednieuwe website. Meer info over wie we zijn, maar ook over wat we allemaal doen om de UHasselt een aangename en leerrijke plek te maken voor alle studenten. Het is makkelijker om ons te bereiken, maar ook om te zien wie je moet contacteren in geval van een vraag, opmerking, probleem of idee.

Uiteraard zijn we om de spits af te bijten dit jaar gestart met een update aan onze IT infrastructuur, waaronder ook de website.

To many more (relatively) good design and programming decisions to come!

PS: We zijn nog volop op zoek naar nieuwe leden! Bekijk onze Over Ons pagina om te zien welke functies/mandaten er nog open staan, of spring gewoon eens binnen tijdens één van onze algemene vergaderingen (Kalender).