U bent hier

Projecten

Wellicht heb je al gehoord dat er danig bespaard zal worden door de Vlaamse Regering op onderwijs. Als studentenraad doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat deze besparingen beperkt blijven.

StuRa staat er voor dat iedereen zo goed mogelijk zijn papers en thesis zo goed mogelijk kan maken door de nodige bronnen te voorzien.

Heb je een cool idee voor een nieuwe culturele activiteit? Of heb je een culturele activiteit waarbij je ondersteund wil worden?

Een kapot raam? Dingen die nog ontbreken op de campus? Een betere voorziening op de parking?

Ontdek hier wat wij doen om het onderwijs op de UHasselt op uitstekend niveau te houden!

StuRa is er voor de hardwerkende student die van tijd tot tijd zeker nood heeft aan ontspanning! Wij proberen zo nu en dan een leuke manier van ontspanning aan te bieden aan alle studenten.

Een bezoekje aan het restaurant van de universiteit is een dagelijkse routine voor vele studenten.

StuRa is sterk betrokken met de sportfasciliteiten op en rond de campussen. Wij doen er alles aan om het sportaanbod nog beter te maken en/of uit te breiden.

Voor elke student die problemen hebben met de financiering van zijn studies pleit StuRa in het beleid voor extra toelages.

Met negen studentenverenigingen en daarbovenop nog eens tal van alternatieve verenigingen kan het studentenleven aan de UHasselt niet onderschat worden!