U bent hier

Nieuws

Fiets jij ook wel eens tussen Hasselt en Diepenbeek via het fietspad? Heb jij dan net als ons last van de slechte verlichting? Of zijn jouw schoenen ook doorweekt wanneer het heeft geregend en het fietspad blank staat?

Vanaf 14 september rijdt een nieuwe buslijn, de Campushopper tussen Hasselt, Diepenbeek en Genk. De Campushopper rijdt enkel op schooldagen tussen 06.00 en 22.30 uur.

Vanaf 1 mei schaft de lijn een aantal lijnen af. Het is nog wel mogelijk om na 22:00 in Hasselt te geraken, maar dan geraak je niet meer op de universiteit of op kot met de bus.

Vanaf dinsdag 28 april kan je je kandidaat stellen voor de Studentenraad van de UHasselt. Ben jij gedreven om de universiteit mee te verbeteren, maar wil je eerst wat meer informatie krijgen over wat StuRa nu precies inhoudt? Kom dan zeker naar één van onze infosessies.

Indien het nog niet duidelijk is hoe je documenten vanaf je laptop kunt afdrukken op de campus, neem je best een kijkje op de help-pagina van de UHasselt:

Vanaf deze week zullen enkele lokalen in het faculteitsgebouw in campus Hasselt geopend worden zodat jullie hier in alle rust kunnen studeren. Lees verder voor meer informatie!