U bent hier

Waarom is het zo druk in het restaurant?

Etenstijd! Maar soms wordt het moeilijk om nog een plaats aan tafel te vinden met je klasgenoten. Het restaurant van Diepenbeek werd een paar jaar geleden nog flink uitgebreid, maar door de snelle stijging van het aantal studenten zitten we nu al weer aan de limiet. Tafels worden dichterbij geschoven en er zijn al studies gedaan met camera’s om de capaciteit te optimaliseren, maar voorlopig ziet het er niet naar uit dat de situatie snel zal verbeteren. Op lange termijn zijn er vage plannen om het restaurant verder uit te breiden, maar dit is nog niet concreet. StuRa herinnert de universiteit er regelmatig aan dat er een oplossing dient te worden gezocht.

Als je zeker wil zijn van een zitplaats, probeer dan het spitsuur tussen 12 en 13u te vermijden. De laatste tijd worden middagpauzes tussen de lessen vaak zoveel mogelijk gespreid om de piek wat te verminderen, en ook zijn de openingsuren van het restaurant uitgebreid.

Heb je nog opmerkingen of tips om het restaurant te verbeteren? Aarzel niet om ons te contacteren via stura@uhasselt.be of Facebook.