U bent hier

Ping-Ping, hoe werkt dat?

Met PingPing kan je in het restaurant met studentenkorting eten en aan de automaten vlug iets kopen zonder naar kleingeld te zoeken. Iedere student heeft standaard PingPing op zijn studentenkaart. Het enige wat je moet doen is geld opladen!

Op elke campus is er een oplaadpunt voorzien om je PingPing op te laden. Voor campus Diepenbeek is dit op de agora, ter hoogte van de D-blok. Voor campus Hasselt is dit tegenover de snoepautomaten in het Panopticum. Om lange wachtrijen te vermijden, kan je best je PingPing opladen voor 11:00 of na 14:00. Je krijgt enkel studentenkorting in het restaurant als je met PingPing betaalt.

Opladen kan je ook via de website van PingPing zelf via https://uhasselt-pxl.mynetpay.be
Inloggen doe je met je studentennummer en je wachtwoord dat je ook voor o.a. Blackboard gebruikt. Er wordt een kleine som aangerekend om online op te laden. Via de website kan je ook je transacties bekijken en je kaart eventueel blokkeren in het geval van verlies of diefstal.

Heb je problemen met PingPing of met de oplaadautomaat? Ga even langs bij de studentenbalie in de Agora in Diepenbeek of in de Oude Gevangenis in Hasselt. Zij kunnen je zo verder helpen.

Heb je nog tips om PingPing te verbeteren? Laat het ons weten via stura@uhasselt.be of Facebook.